• Voor alle merken Voor alle merken
  • Voor alle merken Offerte / Heldere afspraken
  • Voor alle merken 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties
  • Voor alle merken Fabrieksgarantie
  • Voor alle merken Kwaliteit / vakmensen
  • Voor alle merken Merkonderdelen van originele kwaliteit

UW BANDEN OPSLAAN BIJ HEMCAR'S BANDEN-HOTEL

Hemcar Leiden
Amphoraweg 3c
2332 ED Leiden
071 - 81 00 000
leiden@hemcar.nl

Sla uw banden op voor maar €35,00 per seizoen

Afspraak maken

Uw banden opslaan bij HEMCAR?

U kunt uw autobanden natuurlijk zelf opslaan, maar veel makkelijker is het om te kiezen voor Hemcar's Bandenhotel aan de Amphoraweg in Leiden! Gedurende zes maanden ( met een uitloop van negen maanden) betaalt u een vaste prijs waarbij uw wielen en/of banden schoon en onder de juiste condities worden opgeslagen. De opgeslagen wielen en/of banden zijn verzekerd tegen verlies door diefstal en brand.

Wilt u uw banden wisselen?

Door eenvoudigweg een afspraak te maken met onze werkplaats zullen uw winter- of zomerbanden worden gemonteerd. Uiteraard kunnen wij uw wielen in onze moderne werkplaats ook balanceren en uitlijnen. Het balanceren van de banden is onmisbaar bij de bandenmontage. Naast gelijkmatige slijtage, zorgen goed gebalanceerde wielen ook voor een betere wegligging van uw auto en voorkomt het trillingen in het stuur bij bepaalde snelheden. Uitlijnen is cruciaal voor uw verkeersveiligheid. Laat uw wielen uitlijnen en voorkom scheeftrekken van uw auto. Dit leidt immers tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage.

Zijn uw banden aan vervanging toe?

Naast het opslaan en wisselen van uw wielen en/of banden kunt u ook voor nieuwe en gebruikte zomer- of winterbanden bij Hemcar terecht. Wij leveren u de juiste band tegen een scherpe prijs. Dit is ook mogelijk in combinatie met stalen of lichtmetalen velgen naar keuze. Kijk onder aan deze pagina om banden en velgen te bestellen in onze webshop.

Velgen

Ook voor stalen of lichtmetalen velgen bent u bij Hemcar aan het juiste adres. Met onze leveranciers helpen wij u graag bij het zoeken en vinden van de door u gewenste set. Ook kunnen wij uw velgen in een willekeurige kleur laten spuiten of poedercoaten.

Bel ons gerust voor meer informatie over Hemcar's Bandenhotel.

Bel ons voor een afspraak of stuur een email.
Mail ons 071 - 81 00 000
mapsembed.com

Contact

Amphoraweg 3c

2332 ED Leiden

071 - 81 00 000

leiden@hemcar.nl


© Hemcar - Gerealiseerd door: Studio Projectie