• Voor alle merken Voor alle merken
  • Voor alle merken Offerte / Heldere afspraken
  • Voor alle merken 24 maanden garantie op onderhoud & reparaties

  • Voor alle merken Fabrieksgarantie
  • Voor alle merken Kwaliteit / vakmensen
  • Voor alle merken Merkonderdelen van originele kwaliteit

ONDERHOUD & REPARATIE VOOR ALLE MERKEN

Hemcar Leiden
Amphoraweg 3c
2332 ED Leiden
071 - 81 00 000
leiden@hemcar.nl

Hemcar CarProf, onderhoud & Reparatie voor alle merken

Hemcar is de eerste Carprof in Nederland. Deze nieuwe garage formule doet het zichtbaar beter. Dit doen we door duidelijk, open en eerlijk te zijn en inzicht te geven in onze processen, kosten en werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar zij aan toe zijn. Vooraf, niet achteraf. Om deze belofte waar te maken, werken wij in onze moderne werkplaats met de beste monteurs die universeel kunnen sleutelen. Onze monteurs kennen onze klanten. Persoonlijke service waarmee wij zichtbaar het verschil maken.

Klik hier voor meer informatie over Carprof.

 

Waarom onderhoud en reparatie bij Hemcar CarProf?

Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor een onderhoudsbeurt van uw auto? De specialisten van Hemcar CarProf beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren.

- 24 maanden internationale garantie
Wij geven 24 maanden internationale garantie op onderdelen en werkzaamheden.

- Onderhoud volgens het boekje

Hemcar werkt volgens fabrieksrichtlijnen. Vergelijkbaar met de merkdealers. Dat betekent dat u de originele fabrieks-garantie behoudt en dat alle auto's welkom zijn voor onderhoud en reparatie.

- Heldere afspraken vooraf
Hemcar maakt heldere afspraken vooraf. Wij houden u op de hoogte, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent en achteraf geen verrassingen heeft.

- Duidelijk over kosten
Hemcar vertelt vooraf precies wat de kosten zijn. Dat geldt voor onderhoud, reparatie, de te vervangen onderdelen en de eventuele kosten van extra service zoals vervangend vervoer.

- A-merk onderdelen van originele kwaliteit
Hemcar werkt met dezelfde A-merk kwaliteit originele onderdelen waar merkdealers ook mee werken. Hetzelfde geldt voor de materialen en gereedschappen in onze werkplaats.

- Wij doen het zichtbaar beter

Hemcar vraagt zich altijd af hoe het nog beter kan. Wij zijn continu gericht op het verbeteren van ons product en van onze service. Zodat u het beste van ons kan verwachten.

Beter onderhoud bij CarProf

Hemcar CarProf gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Bovendien zijn de CarProf monteurs uitstekend opgeleid. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd en zonder sporen achter te laten in uw auto; stoel- en stuurhoes worden pas verwijderd bij afgifte van uw auto.

Vervangend vervoer

Wij streven ernaar uw auto zo snel mogelijk weer veilig op weg te krijgen. Mocht u willen wachten tot uw auto klaar is, dan kan dit onder het genot van een kopje koffie aan onze leestafel ( voorzien van wifi ). Gaat u liever de Leidse binnenstad ontdekken, ook dat is geen probleem. Wij bieden u een gratis leenfiets aan. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, maakt u dan gebruik van ons vervangend vervoer. Uw auto ophalen en terug brengen behoort ook tot de mogelijkheden.Bel ons voor een afspraak of stuur een email.
Mail ons 071 - 81 00 000
mapsembed.com
Contact
Amphoraweg 3c
2332 ED Leiden
071 - 81 00 000
leiden@hemcar.nl

© Hemcar - Gerealiseerd door: Studio Projectie